Биография на Деси Слава

март 21, 2009 at 10:29 am Вашият коментар

d0b4d0b5d181d0b8-d181d0bbd0b0d0b2d0b0

Деси Слава е родена в Раднево на 7 март 1979 г. Родителите и се развеждат, когато е на 6 години. Като дете тя тренира карате и мечтае да стане полицай. Започва да се занимава с пеене още в 5 клас. На 14 години спечелва и първата си награда от музикален конкурс. Първият и самостоятелен албум „Нямам проблеми“ излиза през 1998 г., а с песента „Заклевам те“ печели първа награда на фестивала „Златният Мустанг“. Следващият албум „Ези тура“ я прави много по-популярна сред широката публика.

VIP Brother 2
На 26 март 2007 г. Деси Слава влиза в Къщата на Биг брадър като участник във втория сезон на VIP Brother. Престоят и в шоуто е 33 дни и Деси Слава завърши на второ място. Въпреки това е била сочена като победител от много зрители, които остават изненадани от победата на Христина.

Дискография
Нямам проблеми 1998
Ези-тура 2000
Завинаги 2001
Мистерия 2002
Любовта е само чувство 2004
The Best of Desi Slava 2004
Together дуетен албум с Азис 2004
Desi Slava DVD 2005
Гореща следа 2005
Сладки сънища 2006
Estoy Aqui 2008 (ES)
Greatest Hits 2008

Още биографии.

Entry filed under: Музика, От България. Tags: , , , , .

Биография на Соня Немска Биография на Джон Атанасов

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Страници

март 2009
M T W T F S S
    Апр »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

%d bloggers like this: