Биография на Hot Shop

hotshop

Интернет магазина на БГСЕКС стартира още през 2003 г., тогава като под-адрес на домейна bg-sex.com. В началото са продавани ДВД филми, парфюми и афродизиаци на билкова основа.

По-късно пред 2005 г. в секс магазина започват да се продава еротично бельо на фирмата Лег Авеню и секс играчки на американската фирма Пайп Дрийм.

В края на 2007 г. онлайн магазина се премества на отделен домейн http://www.hotshop.bg , а в началото на 2009 г. той вече има и модерен дизайн с видео ревюта на продуктите.

Към днешен ден еротичния магазин предлага над 500 артикула от американски производители, и около 100 модела еротично бельо.

Клиентите на магазина през годинити наброяват над 4000, а продадените стоки са два пъти повече.

Hot Shop – сексшоп за всеки.

Още биографии.

април 8, 2009 at 7:24 am Вашият коментар

Биография на Графа

grafa

Владимир Ампов — Графа е български поп-певец.

Син е на музиканта Кирил Ампов. За първи път излиза на сцената на 10 години. Дебютният му албум е озаглавен — „Гумени човечета“ (1993). Три години по късно излиза вторият му албум „Зелен хайвер“. Третият е наречен „6 е по-добре“ и включва хита „Пачанга“. След това излизат хитове като „Токов удар“, „Глава“, „Белите гълъби“, „Давам всичко за теб“, „Имаш“, „Секс за пари“, „Дори да простиш“, „Ако има рай“, „Крадена любов“ в дует с Мария Илиева, „Обичам“ с Теодосий Спасов, „Слънце в очите ти“.

Графа пише песни за много от родните звезди — „Хотел“ за Руши Видинлиев, „Изгубено сърце“ за Савина, „Идваш към мен“ за Мария Илиева и много други.

През 2005 г. издаде и книга, наречена — „Белезите по гърба ми“.

През 2006 година Графа получава наградата за изпълнител на годината от годишните награди на БГ радио и телевизия ММ, както и приза за български композитор.
Дискография
1993 — „Гумени човечета“
1996 — „Зелен хайвер“
1998 — „6 е по-добре“
1999 — „Токов удар“ (саундтрак към мюзикъл)
2001 – „Давам всичко за теб“
2003 — „Секс за пари“ (сингъл)
2003 — „Искам те“ (албум)
2004 — „Ако има рай“
2004 — „Слънце в очите ти“ (саундтрак към филма „Морска сол“)
2006 — „Честно в очи“

Още биографии.

април 7, 2009 at 12:51 pm 1 Коментар

Биография на Франк Лампард

lampard1

Франк Джеймс Лампард е популярен английски футболист и офанзивен полузащитник, станал известен по време на престоя си във Ф.К. Челси. Преди да премине в този клуб се състезава в друг лондонски отбор — „Уест Хем“. Редовен участник в мачовете на (още…)

април 7, 2009 at 12:29 pm Вашият коментар

Биография на Svejo.ORG

untitled-1
Свежото място в интернет.Така е мотото на  последнят проект на GH-Studio 2008.В форума можете да обсъждате всички теми ,които ви вълнуват ,форумът е изграден с цел ,всеки потребител да може да си изказва мнението и да коментира по теми от ,които се вълнува.

Той не е създаден на една тема ,в него има теми за всеки.
Ако обичате да четете новини в интернет ,можете да го направите ,също така ако искате да научите как се прави сайт ? или да научите как се работи с най-голямата програма за обработка на изображения „фотошоп“.

Има и много други уроци.
И все пак ако не се влечете от това ,можете да прегледате ревюта на най-новите телефони,да слушате музика ,или да видите кои са най-новите филми.

Ако искате пък да дискутирате хобитата си със съфорумците можете да го направите също,можете да разговаряте как си обучавате и храните домашните си любимци или пък да споделите ,какъв улов сте направили.

Това не е всичко ,не трябва да забравяме спорта в България ,можете да споделите какво тренирате ,какво сте тренирали или просто какъв спорт практикувате в свободното си време ,както и много други теми.

Всичко това можете да го видите в Svejo.org – Свежото място в интернет !

Още биографии.

април 2, 2009 at 4:37 pm Вашият коментар

Биография на Барак Обама

Барак Обама 

Барак Хюсеин Обама II (на английски: Barack Hussein Obama II) е 44-ият и настоящ президент на САЩ от Демократическата партия Избран е на 4 ноември 2008 г. и встъпва в длъжност на 20 януари 2009 г. Барак Обама е първият афроамериканец в историята, който е (още…)

април 1, 2009 at 2:07 pm Вашият коментар

Биография на Адолф Хитлер

Адолф Хитлер

Адолф Хитлер (на немски: Adolf Hitler) е политик, канцлер на Германия от 1933 и фюрер и райхсканцлер от 1934 до смъртта си; лидер на Националсоциалистическата германска работническа партия.

Хитлер е ветеран от Първата световна война и е награден с военни отличия. След това ръководи партията на нацистите във Ваймарска Германия. След като прави неуспешен опит за преврат и прекарва по-малко от година в (още…)

април 1, 2009 at 2:00 pm Вашият коментар

Биография на Георги Първанов

Георги Първанов

Георги Седефчов Първанов е български политик и настоящ президент на Република България.

След като е избран за първи мандат на 18 ноември 2001, Георги Първанов полага клетва на 19 януари 2002. Официално встъпва в длъжност на 22 януари 2002. Преизбран за втори мандат на 29 октомври 2006 и полага втора клетва на 19 януари 2007. Официално встъпва в длъжност за втори мандат на 22 януари 2007. Преди да стане държавен глава той е историк към Института по история на БАН, нещатен сътрудник на Държавна сигурност под псевдонима (още…)

март 28, 2009 at 6:40 pm Вашият коментар

Older Posts


Страници

декември 2016
M T W T F S S
« Апр    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031